bakire üniversite profesorleri

zenana
50-60 yaşında olup hala bakire olan ve bunun sinirini öğrencilerden sikerterek çıkaran bayan profersörlerdir.erkek öğrenciler için akıllı kullanılabilirse bi avantaj haline dönüştürülebilir.
greyfurt
sayıları hızla azalmaktadır. 1980’li yıllar ve öncesi türkiyesinde azim yaparak, cinsiyet ayrımı, maddi koşullar ve diğer sosyo ekonomik dezavantajlara rağmen yılmadan çalışıp prof olmuş bilim kadınlarımızın yerini; son yıllarda mantar gibi türeyen özel üniversitelerin kadro verdiği, 30’lu yaşlarda prof olmuş, selülitsiz ama kapasitesiz dilberler almaktadır.
özel hayatını kariyerinin gerisine iten, bilim üretmek ve yaygınlaştırmak için canla başla çalışıp, türlü fedakarlıklarda bulunan bilimkadınlarımızın önünde saygı ile eğilmek gerekir.

canlı edit: bakire bayan profosör bilgic yada okuyucu varmı bilmiyorum ama olsaydı; onu en çok incitecek başlık bu olurdu heralde.
goetica
bakireliği veya bakire olmayı$ı ba$ka bireyleri zerre alakadar etmeyen bireylerdir.üniversite profesorlerinin bekareti yerine öğrettiklerine bu kadar kafa yorulsaydı ülkemizde üniversite profesorlerinin sayısı daha fazla olur idi.

(bkz: her ku$u siktik leylek kaldı)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol