imla kurallarına uygün hayatlar

wereyda
(tepenot: imla kurallarıyla ve noktalama i$aretleriyle kendilerine eğlence sağlamaya çalı$acak olanlara yıldız kaplan`ın albümünü hediye edeceğim. yapacağım bunu..)

hırgürden arındırılmı$ yalın ya$amlar olarak betimliyorum ki bireysel iç huzura eri$ atraksiyonu için bir giri$imde bulunmu$ sayayım kendimi. az asidik, zaman zaman nim bazik; gürültünün prelüd $eklinde tezahür ettiği, karmanyolacı hislerle katmerlendirilmi$ marjinal safsataların sufli/pestenkerâni addedildiği ardülkelerdeki insan ya$amlarıdır bunlar..

yapılacaklar listesi her daim hazır olan, balkonundan hayalet bakkalına sepetler indiren ya$lı kadınları ve programlanmı$ yalnızlıklarının ortalama maliyetini kar$ılayabildiği ölçüde kendi mutluluğunda kavrulan basit, daha doğrusu, arı ve s`empatik ihtiyar adamlarıyla, yurdumun dört bir yanına yaldız yaldız saçılmı$ ömür toplamlarının hayal izleğimde bıraktığı ayakizidir..

virgülden sonra bo$luk bırakan genç kızların ilk âdetleridir sûretlerinde yol yol yarıklara sebep olan utanç. elma kabuğu kokusunu saçlarında ta$ıyan, kanayan dizlerine aldırmaksızın sokakaralarında ko$u$an çocukların özgürlük tebessümüdür. hani artık kısa geldikleri için $ort olurlar ya bazı pantolonlar, hani onların alalanması hep çama$ır sularının hikmetidir ya; hani evrim bazen sadece yazlık sinemada kız arkada$ına gazoz alan çocuğun avuçiçinin büyüdüğünü hissetmesidir ya.. öyle.

$imdi unutulmu$ imla kuralları e$liğinde, unutulmayacak imha kuralları in$a eden aymazlığımızla mutluyuz. ve soruyor belki de pentagram aracılığıyla tarih,

"evrim bunun neresinde?"

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol