shangri la yöntemi ile zayıflama

broken
beyin ile mide arasındaki sinyalleri inceleyip, beynin leziz bulduğu yiyeceklere karşı ideal kilosunu yükselttiği, lezzetsiz yiyecekler karşısında da ideal kilosunu düşürdüğü varsayımından yola çıkarak, o zaman mideye lezzetsiz yiyecekleri bir öğünde depolayalım bakalım ne olacak diyen seth şahsının geliştirdiği, aşağıdaki linkte ayrıntılarını bulabileceğiniz ilginç bir zayıflama yöntemi.
http://www.hafif.org/yazi/shangri-la-ile-saskin-saskin

edit:linki açamayanlar için kısaca yöntemi özetleyecek olursak efendim olay şudur;
günün her hangi bir saati mümkünse uyandıktan sonraki bi kaç saat içinde, tamamen lezzetsiz olan bir yiyeceği (seth kişisi tamamen lezzetsiz olan 2 tat bulmuş, bunlara sonra diyeti yapan kişilerden de bir ekleme yapılarak 3 e çıkarılmış ki bunlar şeker, tatsız zeytin yağı ve fındık yağıdır)100 ila 400 kalori içererecek kadar mideye indiriyosunuz.(17 küp şeker, bir subardağına 3 parmak zeytinyağı ya da 2,5 yemek kaşığı fındık yağı 400 kaloriye takabül ediyor, bunları suyla karıştırıp filan alabilirsiniz)
üstüne 1 saat boyunca su dışında hiç bişey yiyip içmemeniz gerekiyor. ondan sonra yaşamanıza normal devam ediyosunuz.istediğiniz herşeyi yiyip içmeye devam yani.böylece lezzetsiz yiyeceği alan bünye ideal kilonuzu otomatikman düşürüyor ve siz gün boyunca ne yerseniz yiyin ancak belli bir miktar yiyebiliyorsunuz.yani çabuk doyuyorsunuz. yöntem bu kadar basit ve sağlığa pek zararlı da görünmüyor. deneyip işe yaradığını görenler ve bu yöntemin bilyon dolarlık diyet ve zayıflama sektörünü çöpe göndereceğini düşünen çok insan var.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol