yırtıp atılmış intihar mektupları

atacamadesert
güzel bir duş insanlik için küçük ama kendim için büyük bir adim.

telefonumun gelen aramalar hanesini hadim ettirdim operatörümü arayip. konuşan kiz çok şaşirdi bu istegime. aslinda dedim. tüm arayanlari hadim ettirmem lazimdi ama memlekette hala kalkmayan çüklerle uğraşabilecek hatunlar var. onlara yazik olur.

kalkmayan minik çüklerin ama egolari çok büyük. önce egosu girmeye çalişiyor içime. istemem eksik kalsin.

kaf dağinin ucunda üstelik. burnundan da kıl aldirsa. ben ki peri padişahinin kızı. bu sefer sondu prensin ayağina gidişim. alti üstü üç kuruşluk sevişme. kurbağayla da olur.

çenelerim ayrildi. ağzima sokmak isterken egosu yine önce geldi pipisinden. e bu da can yani. sonra gülmekten öldüm oracikta. olay yeri inceleme önce oram buram tam mi diye bakti. lan karilarin kendilerini siktirmesi yetmedi bi de kestirmesi çikti başimiza minagoyum dedi amirim telsizden. yok oram buram tamdi ama bir iki kırık gurur parçasi buldular yerde. de ne a testinden sonuç gelene kadar kimin gururu kırıldı bilemediler.

ben morgda öksürerek kendime gelince adli tipa yeni başkan atandi. raporu yenilediler. ceset ölü değilmiş dediler. laayn ne demek ceset canlandı ortada ölü yoksa cinayet masasinin ne işi var orda ibretini alemini ziktiklerim çabuk geri gelin merkeze minagoyum layyyyn dedi amirim telsizden.

sorun değildi. ölmemek işime gelmişti. küçük ve orta ölçekli kişilik tarlasinda yetiştirdikleri egolari konteynirlar almadi. hiçbir erkek ülkemi bu yolla terk edemezdi. hepsini en batı(k) kıyılarımdan denize döktüm.

geldikleri gibi siktirip gittiler.

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol