yazarların aslında söylemek istedikleri

capt it all
sikecem bilgiçleri de söylemek istediklerini de... off of.. belki üstüme düşmeyen birşey tüm bu yazdıklarım ama yeter artık ya... herkes buraya, başkasının entrylerinden kendi anladıklarını yazıyor... meal dediğiniz hadise, sizin entrylerden anladıklarınız! belki biz farklı anlıyoruz, farklı anlamak istiyoruz...

tamam, hoş ve ince espri olduğu takdirde buraya yazılanlar oldukça eğlenceli, ama milletin birbirine laf yetiştirmeleri, birbirleriyle sidik yarıştırmaları, bu arada bizi de gereksiz yere huzursuz etmeleri sizi bilmiyorum ama beni ciddi ciddi rahatsız etmeye başladı. özel mesaj denen bir illet var ama di mi? oradan daha rahat laf sokarsınız birbirinize!

yapmayın sevgili bilgi sözlük yazarları, lütfen... benim tüm bu yazdıklarım da bir nevi "ayar" gibi gözüküyor ama değil aslında, tüm bunlar aslında küçük bir rica! (zaten birilerine ayar verme gibi bir hakkım olduğunu düşünmüyorum) gereksiz yere sıkmayalım canımızı hele de konu ile alakası olmayan bizlerin canı hiiç sıkılmasın di mi?

ha "sen de okuma o zaman" diyorsanız, bilemem o kadaranı. okumam aynı zamanda. hiiç sorun değil yani. neyse...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol