üsküdar belediyesi

camurhan
ramazanda sahilde icki icenleri önce cezaya carptirip akabinde belediyenin internet sayfasinda afise eden cemaatimsinin az bucuk yandan yemisi.

hadi diyelim ceza kestiniz. web sayfasinda afise etmek noluyormus. vergi kacirdigi icin kendine 9. kez af ilani saglayacak yasa tasarilariyla mesgul bir maliye bakanin ismi teshir edilmiyorken icki icenler mi size battilar. kisisel bilgilerin gizliligine noldu? nerede kendilerine göre yonttuklari özgürlügü yine kendilerine müslüman olarak dagitan sözde insan haklari cigirtkanlari? nerede?
önce belediyeye ait yerlerde ickiyi yasakladilar. sonrasinda ise sahillere uzandilar.
kim diyormus özgürlükcü liberalizmmis. kim bahsediyormus hakkini arayanadan "anani da al git"? kim diyormus bu sadece özgürlük savasidir diye?

arzu eden ramazan süresi boyunca gün icerisinde sokaktada yer ve icer. kendin icin yapmis oldugun bir ibadeti acliga katlanamadigin icin baskalari icin iskence haline getiriyorsan sen bunu bosuna yapiyorsundur. ayni sekilde 11 ayin sultani denilen bir ayda ickiyi birakip, sahte müslümanlikla baskalarini refuse etmeye calisiyorsan kisilik bozuklugun vardir. hemen tedavi edilmen gerekiyordur.

kendi dötlerinden uydurduklari yasama anlayislariyla inancli bir ilce yaratma sürecindeki bu adamlar acaba hangi partidendirler? hangi söylemlerde bulunuyorlardir? neleri savunuyorlardir? bakin iclerine kadar, cigerlerine kadar. o zaman göreceksiniz tarihi güzelliklere sahip bu ilcenin tarihi karanlik tarafini.

bir de merak ettimde: nerede bu sözlük mollalari? yapilan "dinen caiz midir?" cevaplasinlar hemen gari...

(bkz: siyasal islam)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol