türkiye nin kuzey ırak a girmesi

isimsizkahraman
başka bir entrymden alıntılayarak başlıyorum.

yıllardır bölücü faaliyetlerden yakınan türkiye cumhuriyeti’nin amerika gibi girdiği her ülkeyi parçalayan, bölen bir devlete yardım etmesi sonucu doğan tepkilerden bir yenisidir. amerika’yla beraber girdiğimiz veya onlara bir şekilde yardım yerlerde(yugoslavya,afganistan,üssümüzü açtığımız ırak) ülkeler dağılmış veya dağılmaya yaklaşmış bir terör ortamı oluşmuştur. bu terör ortamı da yurt dışında görev yapan askerlerle bize yansımaktadır. geleceğim nokta şu ki "biz amerika’nın bir yerini avuçlamak için veya donlarını temizlemek için onlara yardım ettiğimiz sürece bu ve bunun gibi saldırılar bitmez."


yani biz eğer kuzey ırak’a girer de oraya müdahale edersek amerika’nın verdiği kayıpları biz de vereceğiz. tek fark şu olacak ki amerika işgalci olduğu için onlarınki ölü bizimki teröre karşı yürütülen bir operasyon olduğu için şehit mertebesinde olacak. ancak bilinmelidir ki kuzey ırak bir bataklıktır. oraya giren o kadar kolay çıkamaz. bizim kuzey ırak’a girmemiz durumunda abd’nin donlarını yıkamaktan başka hiç bir şey yapmayacağımız kesindir. diyeceksiniz ki bu "terör faaliyetleri nasıl durdurulacak?"

almanya’da yaşayan türkler dazlaklar tarafından inanılmaz ırkçı saldırılara maruz kaldılar,itildiler,ezildiler;ama adamlar burada alacağı 400 ytl yerine orada 800 ytl aldığı için vatanına dönmektense orada kalmayı tercih ediyor. eğer biz de kürt halkının karnını doyurursak,orada istihdam sağlarsak ortada ne pkk kalır ne de güneydoğu sorunu. yeryüzünün allah’ı paradır derler. adamların karnı doyduktan sonra ne diye çıkacak dağlara,canını tehlikeye atacak?
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol