türkiye de son günlerde tirmanan gerilim

gerzekparatoneri
oncelikle pkk sorununu tirmandiran dis guclerin bu ozen ve intizami alkislanmalidir. zira turkiye’yi yillardir getirmeye calistiklari seviyeye getirdikleri asikardir.
ocalan’in hala imrali’da krallara layik bir bicimde yasamasi aslinda bir buhrandir turk milleti icin. onca bebegin, onca mehmetcigin katili o, o deyip soylemek istedigim tum hakaretleri yuttugum insan, nasil olur da herhangi bir sekilde beslenir, barindirilir? sonunun bu olacagi hic mi bilinmez? pkk nin buna gosterecegi tepki hic mi hesaba katilmaz? aslinda katilir katilmasina ama korku nelere kadirdir iste burada gorulur. bahsettigim o dis gucler, gormedigimiz zamanlarda, bilmedigimiz kisilere nasil bir ultimatom vermektedir ki ocalan’in kilina dokunulmaz? ocalan kimdir ki? nasil bir guce sahiptir ya da arkasinda hangi gucler vardir ki bu is bu kadar uzamistir? soru cok ama cevap yoktur.
simdi, biz tum bunlarin ayrimindayken bir grup bolucu, bir grup sempatizanin olaylari bu sekilde tirmandirmaya calismasi, ocalan’a siddet uygulandigini israrla one surmesi ne kadar inandiricidir? inanan insanlarin amaci nereden vurmaktir hala dusunmekteyim. korkmayiniz efendim, eger bugun ocalan hala yasiyorsa bu barindirildigi yerin guvenli oldugunun isaretidir.
tirmanan gerilime gelecek olursak aslinda sinyalini ocalan’in yakalandigi ilk gun verdigi rahatlikla soylenebilir. zira pkk gibi rezil bir orgute ve meclisin icindeki gucleri ve temsilcileri kepaze dtp’ye de ancak boylesi bir politika yakisirdi. ancak bu nifak cabalari, son cirpinmalar, son kulaclarin gidebilecegi yer neresidir? gorunuz efendiler, tarihte hicbir bolucu orgut amacina ulasamamistir. kaldi ki bu ve bunlar gibi korkak insanciklarin ulasabildikleri son nokta yine basladiklari nokta degil midir?


bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol