tuna bekleviç

independence
her $eyden once daha once de belirttigimi yeniden belrteyim.kendisi birebir tanidiginizda $eker misali bi adam.

ama.

sen kalk ya$ar buyukanit hakkinda "askeri ceza kanununu ihlal ettigi" gerekcesi ile suc duyurusunda bulun, bir diger yandan katilmi$ oldugun radyo programlarinda vicdani rete taraf ol ve bunu acikca beyan et yani kisaca anayasal bir suc i$le.

peki yine senin cumlelerinle "bugün bir askerin, askeri ceza kanunu’nu ihlal etmeye imtiyazı olursa yarın bir sivil de türk ceza kanunu’nu hiçe sayma cürretini kendinde göreblir." mantalitesi ile ya$ar buyukanit hakkinda kendince hakli bir sebepten suc duyurusunda bulunuyorsun da, ya yarin oteki gun birisi senin ile alakali "bugün bir siyasi parti lideri, anayasayi ihlal etmeye imtiyazı olursa yarın bir sivil de anayasayi hiçe sayma cürretini kendinde görebilir." diye suc duyurusunda bulunursa, suc duyurusunda bulunan ki$i en az senin kadar hakli olmayacak mi?

bir siyasi parti lideri nasil olur da anayasanin suc olarak belirttigi bir maddeyi gormezden gelerek kendisini dinleyen bir kitlenin onunde vicdani ret hakkinda olumlu ve onaylar nitelikte beyanatlar verir.siyasi partiler anayasadan ustun mudur bu durumda?

muhtemelen fikirlerinin ve soylediklerinin biraz daha olgunla$masi gerekiyor.

ha bu arada dedim ya, $eker gibi adamdir o ayri konu.kotu niyetli oldugunu du$unmuyorum.olsa olsa biraz acemilik vardir bunyede.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol