tarkan

independence
$u dakikalarda trt1’de metamorfoz albumunden $arkilarla bir konser veriyor.tarkan bilinen tarkandan cok uzak, muhtemelen trt’nin siki protokolleri ve kurallari sebebi ile boyle.bir takim elbise, boynunda kravat, yuzunden akan 25 litre ter, kuzu kuzu’yu soyleyen tarkan’dan, hup’u soyleyen tarkan’dan eser yok.

ama.

ayni zamanda atv’de kenan dogulu vardi ve ustelik canliydi soyledigi $arkilar, star tv’de sibel can ve ebru gunde$, daha bilmem hangi kanalda bilmem hangi $arkicilar vardir allah bilir.hepsini yan yana getir, yetmedi uzerlerine $ebnem ferah haric birilerini daha ekle, eminim ki tarkan’in $u andaki sonuk ve trt1 kurallarina bagli halinin dahi yanina bile yakla$amazlar.

adam takim elbiseli, kravatli ve yuzunden akan 25 litre terle bile cazibe saciyor etrafina, sahnede ustelik trt1 sahnesinde, ustelik bir devlet televizyonunda bile parildiyor, ben tarkan’im diyor, isminin de sanatinin da hakkini fazlasi ile veriyor.

o soylemekten, o dans etmekten, bizler de izlemekten ve $arkilarina e$lik etmekten buyuk keyif aliyoruz.boyle bir sanatciya sahip oldugumuz icin de gercekten $ansli bir ulkeyiz, soylemedi demeyin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol