taraf

independence
cok super bir gazete, cok super bir yayin ahlaki;

ellerine kimi resimler alip be$ on ki$i yan yana siralanip halay cekiyorlar, tsk 4 ekim 2008 semdinli aktutun pkk saldirisi’ni biliyordu ama onlem almadi diyorlar, bunu da zilgitlar e$liginde soyluyorlar, iddialarda da bulunmuyorlar, kesin anlamina gelebilecek yargici cumlelerle aktariyorlar.

sonra noluyor kuzucuklarim?

sonrasi belli. genelkurmay’in en ta$akli adamlarindan birisi cikiyor ve gerekli aciklamayi yapiyor. kimi basin organlarinda gosterilen resimler aktutun’den ku$ucusu 23,5 km uzaklikta bu bir. goruntulerde gorulen insanlar pkk’nin mayin do$eyen teroristleri degil, sinir birliklerinin bilgisi dahilinde her zaman ekin ekmeye ve ekin toplamaya giden bolge halki bu iki. bahsedilen bolgenin aktutune uzakligi da havan mermisi menzilinin cok di$inda bu uc. aha sana koordinat aha sana cografi harita aha sana yer olcum bilgileri diyor bu ta$akli komutan.

ee bu durumda?

bu durumdasi $u aslinda, taraf gazetesi amacina ula$iyor, ulke insaninin icine ku$ku tohumlarini serpiyor. diger medya gruplari da sorup soru$turmadan taraf gazetesini referans alarak kanit anlaminda haberler yaparak bu ku$ku tohumlarinin uzerine daha hizli buyumeleri icin gerekli vitamini ekliyor ve dolayisi ile taraf’a hizmet ediyor.

sonuc?

taraf yine kârli. haberlerinin hepten yalan oldugu en yetkili agizdan aciklanmi$ olsa bile biz saf milletiz. yarin ciksin taraf’tan birileri ve desin ki "imrali’da yatan apo’nun dublorudur, apo $u anda kandil daginda sikini sivazliyor ve hatta tsk apo’yu oraya kendi f16 lari ile yolladi.", kuran carpsin bu bile ciddiye alinir ve kimileri tarafindan kanitmi$casina kamuoyuna sunulur.

kisacasi yalan haberlerle bile olsa taraf amacina her $ekilde ula$iyor.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol