sözlükte esitlik

agire jiyan
son gunlerde olanlari gordukten sonra sozlukte e$itligin varligi/ yoklugu kurcalamakta beynimi. henuz uc yasinda bir kardesim var nickli yazar, bize soylendigine gore moderasyonla girdigi terbiyesiz diyalog neticesi sozlukten uzakla$tirilmi$tir. eger oyleyse haketmi$tir, dogru da yapilmi$tir.(#176719)

pizzaci nickli yazar da ki$ilerin ki$ilik haklarina saldirida bulundugu gerekcesiyle sozlukten uzakla$tirilmi$tir. haketmi$tir, dogrusu da yapilmi$tir ona da amenna.(#178225)

ama hafizami biraz zorladigimda $oyle bir olay hatirliyorum. matem nickli yazar 31$ubat’in prim yaptigini iddia ediyor, hakli ve ya haksiz benim ilgilendigim o degil.(#163749) sonra 31$ubat aleni $ekilde yazara kufur ediyor. sinirleri yati$incaya dek o entri orda kaliyor, sonra nedendir bilinmez belki pi$man olup kendisi siliyor yazdigi kufurlu entriyi. benim aklima takilan beynimi kemiren $udur, entriyi silse de data base de kalmaz mi, bunu goren yonetim aha ki$ilik haklarina saldirida bulunmu$ deyip yazari "digerleri" gibi ucurmaz mi? en azindan comez statusune du$urmez mi? yonetimin elini kolunu baglayan yazarin statu sahibi olmayan birine mi hakaret etmi$ olmasidir? yarin obur gun birisi bize hakaret ettiginde sen 2. nesilsin sus otur yerine mi denilecektir, bunlar guzel $eyler tabi. kurallar varsa herkese degil midir, ya da keyfiyete gore yamultulacaksa neden kural koyulur? demem o ki demokrasinin varligi yazdiginiz entrynin orda duruyor olabilmesiyle kanitlanmaz benim babam, onlara doyduk ba$ka bir $ey soyleyin artik.
(#131182)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol