sizin seksinizin bittigi yerde benim seksim başlar

sepulturk
seks adına yapılmış nacizane bir önermedir.

efendim bildiğiniz üzere çağdaş yaşam tarzında insanlar apartman adı verilen beton yığınlarında göt göte yaşamaktadırlar ve yaşadıkları hücreleri birbirinden ayıran kalınlıkları 10 ila 20 cm arasında değişen tuğladan yapılmış duvarlardır. ve bu duvarlar pek de leziz bir şekilde ses geçirir.

genelde apartmanlarda iki dairenin yatak odaları aynı hizada olur ve osursanız duyulur. hele bir de ebeveyn banyosu varsa havalandırmadan canlı yayın yaparsınız. konumuza dönecek olursak. farzı misal eşinizle gecenin bir vakti yataktayken çok doğal olarak kudurdunuz ve seks yapasınız geldi. fakat alçak yan komşular sizden önce davrandılar ve başladılar sevişmeye. eğer ateşli bir sevişme gerçekleşirse yan dairede, sesler otomatikman sizin odanıza gelir ve o an için bir nevi saygı duruşu da diyebileceğimiz bir bekleyiş başlar. onların romantizm ya da hayvanlık dolu dakikalarının bitmesini beklersiniz ki sesleri sizin konsantrasyonunuzu bozmasın. malum seks konsantrasyon ister. aksi takdirde çok erken veya çok geç boşalıp partnerinizi delirtebilirsiniz.

yan dairedeki komşularınızın seks furyası bittikten sonra siz de eşinizle romantik anlar yaşamaya başlayabilirsiniz ve aklınıza "sizin seksinizin bittiği yerde benim seksim başlar" mottosu gelir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol