selam anadolu

independence
sanirim onumuzdeki zamanlarda partile$meyi de hedefleyen bir kürt hareketiymi$. boyle bir $eyden haberim yoktu ama bir okuyucumuzun(muhtemelen hareketin icerisinde yer alan bir okuyucu) yollami$ oldugu "selam anadolu hareketi hakkinda bir $ey bulamadim" icerikli maili sonrasinda ara$tirdim ve bilgi edindim.

sitelerindeki "amac vizyon" kismindan bir alinti yapayim;

amaç – vizyon – misyon[1]




selamanadolu (paxanadolu = anadolu barışı) hareketi



önce insan – cesur çoğunluk – anadolu kardeşliği – anadolu milleti – anadolu devrimi,anadolu üst kimliği,…



herkesi olduğu gibi kabul eden halkına ve dünya insanlığına hizmet etmeyi ve türkiye’yi dünyanın lider ülkesi yapmayı amaçlayan anadolu barışı (selamanadolu = paxanadolu) hareketi 2013 yılına kadar partileşiyor.



1.amacimiz : anadolu barışı (paxaandolu) hareketinin amacı; türkiye’nin dünyanın lideri olmasıdır. selamanadolu (paxanadolu) hareketi,türkiye ve dünyaya barış ve huzur getirmeyi amaçlamaktadır.



2- vizyonumuz : yurtta selam (pax = barış) dünyada selam (pax = barış) vizyonuyla,türkiye’nin liderliğinde yeni bir medeniyet ve yeni bir dünya düzeni (selamanadolu = anadolu barışı = paxanadolu) stratejisiyle; türkiye’nin ekonomik,sosyal,siyasal, kültürel,bilimsel,… gelişimini sağlayarak ve çağın gerektirdiği bilgi toplumuna… geçerek,türkiye’yi bölgesinde ve dünyada süper güç ve lider ülke yapmaktır.



3- misyonumuz : bütün dünya insanlığına hizmet (selam-pax-barış) etmek için dünya barışını (selamanadolu = paxanadolu) sağlamaktır. türkiye’nin birlik ve beraberliğini koruyarak,milli ve manevi değerlerimizle,tarihimize (çanakkale ruhu) sahip çıkarak,anadolu barışı (selamanadolu = paxanadolu)’nı sağlamaktır.




yani neymi$ amac?

turkiye’yi dunyada super guclu ve lider bir ulke haline getirmekmi$. haydi bakalim. siteleri de $u $ekilde;

http://www.selamanadolu.com/
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol