sarai sierra

independence
oncelikle allah gani gani rahmet eylesin. allah bilir nasil bir sapkinligin kurbani oldu da e$inden yuvasindan ailesinden ayri du$urduler kendisini, umarim aydinlatilir bu olay. gerci giden gitti artik ve pe$inden tum insanlik mahkum edilse dahi geri gelmeyecek bir daha. zanli ve & veya zanlilarinin yakalanmasi ve mahkum edilmesi ancak bir teselli olacaktir aileye.

bir de madalyonun bir diger yonu var tabi.

eger amerikan vatanda$iysan ya$adin. amerika’dan fbi bile katilir aramalara, tum turk polisi istihbarati ve hatta medyasi kolkola verir seni arar en dipsiz kuyularda.

oysa biliyoruz, bu ulkede her gun ne sebeplerle ne kadinlar katlediliyor da gazetelerin ucuncu sayfalarindan bir adim gidemiyor ölüm haberleri. insana deger verelim elbette ama ayni degeri hangi ulkenin vatanda$i olursa olsun verelim. amerikan vatanda$i bir ulkenin bizzat kendi vatanda$indan degerli olmasin, herkes e$ degere sahip olsun. tore kurbani olan ve amcaoglu tarafindan katledilen ay$e de sierra ile ayni oneme sahip olsun. kacirilan binlerce erkek cocuk ve kizlar da ayni oneme ayni degere sahip olsunlar. kacirilmasinin tum ulkeyi ayaga kaldirmasi icin kimse amerikan vatanda$ligi ba$vurusu yapmak zorunda kalmasin.

bir türkiye cumhuriyeti vatanda$i türkiye cumhuriyeti sinirlari dahilinde en azindan bir amerikan vatanda$i kiymeti gorebilsin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol