recep ivedik 2

superkahraman
sevgili şahanın recep ivedik projesi ve bu projeye bakış açısı ile ilgili duyulması gereken tek rahatsızlık şudur.

"kolay yoldan para kazanma ve bunu projeye ait gelecek nesiller için de devam ettirmek"

çünkü bu bir sömürüdür. sinema adına içinde hiç bir emeğin olmadığı bir projeden katır yüküyle para kazanmak biz izleyicilere karşı büyük bir ayıptır.

buna rağmen henüz herşey için geç olmadığını düşünüyorum. sayın şahan ri projelerinde kazandığı bu katır yükü paraları aynı projenin 3. filmi için bir yatırım olarak değerlendirebilir.

neden olmasın? 3. filmde gayet derinlik kazanmış ve karikatür havasından sıyrılmış gerçek bir recep ivedik yaratılabilir, karakter için ustaca hazırlanmış gerçek problemler ortaya konabilir, karakterin bu problemler karşısında verdiği seçimler ile varoluşuna anlam kazandırılabilir, sinematografi, oyunculuk, kurgu, senaryo, yönetmenlik ...vs ile belli bir olgunluğa ulaşmış, the big lebowski kalitesinde bir filmle bile yarışabilecek bir ürün ortaya çıkartılabilir. bütün mesele doğru seçimi yapmak galiba.

hem böylelikle sevgili şahan internet ortamında ki tüm sözlük ve klonlarında kendisi ile ilgili olarak yapılan ağır eleştirilere cevabını da işi ile vermiş olabilir. ama bu olmadığı sürece diyorum ki bütün eleştirileri hakediyosun sevgili şahan
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol