nissan note

independence
arabanin en guzel ozelliklerinden biri bluetooth ozelligine sahip olmasi. bu sayede cep telefonunu buluetooth yardimi ile aracin muzik sistemine bagliyorsun ve handsfree bir $ekilde diledigin telefon konu$masini muzik sistemi yardimi ile yapabiliyorsun. konu$malar da gayet net oluyor ustelik. ayrica yine bu ozellik sayesinde telefon rehberin muzik seti ekraninda gozukuyor, diledigin numarayi yine handsfree bir $ekilde arayabiliyorsun.

aracin icin cok geni$, di$aridan ne kadar kucuk gozukurse gozuksun. bir hayli iri bir insanim cusse anlaminda ama $ofor koltugunu ne kadar geri cekersem cekeyim arkadaki insanin oturmasi icin ona bir hayli yer kaliyor yine de. ustelik arka koltuklar daha da geri cekilebiliyor, bu da ayri bir konfor.

otomatik vitesi sayesinde dik yoku$larda durdugunuz zaman arac bir milim geri kaymadan yoluna devam edebiliyor, bu da super. stop lambalarinin honda’larda oldugu gibi gokyuzune kadar uzanmasi da leziz, arkadan gelen aracin daha dikkatli olmasini sagliyor boylelikle.

arac dikkat cekici, hele kopeginizi de alip arabada gezdirirseniz kizlar kapinizi bile acip "ayy yerim ben seni ya" diye kopeginizi sevebiliyor, hatun ayarlamak konusunda son derece leziz bir aracmi$, ben bugün bunu gördüm.

aracin yaninda verilen(ya da orjinalinde bulunan) park sensörü cok dandik. dikiz aynasina bantlarla falan yapi$tirilmi$ izlenimi veriyor ki hic ho$ degil.

bu araclarda ebd fren sistemi default geliyor ancak disable hale getirebiliyorsunuz bu fren sistemini.

on yolcu airbagi de disable hale getirilebiliyor.

on panel gostergeleri konusunda ucuza kacilmi$, o paraya cok daha $ik bir tasarim olabilirdi. ayrica yol bilgisayarı cok cok yetersiz, sirf aracta var diyebilmek icin minik bir $ey koymu$lar. ayrica yol bilgisayari kafayi yemi$ zira bir an aractaki yakitla 500km yol yapabilecegini hesap ederken bir kac dakika sonra ayni bilgisayar sana 20km yol yapabilecegini soyluyor.

radyo & cd sisteminin direksiyondan kumanda edilmesi guzel ama cok detayli bir kontrol paneli sunmuyor direksiyon yine de.

arac biraz kucuk her ne kadar ici geni$ olsa da, bu sebeple ruzgar aldiginda bildigin savruluyor saga sola. $ile otobani uzerinde bunu cok net hissettim.

$imdilik bu kadar.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol