muhteşem yüzyıl

independence
bu diziden en cok ne ogrendik peki?

ogrendik ki padi$ahlar tav$an gibi o sefer senin bu sefer benim ko$turup duruyorlar, sarayi ve ulkeyi aslen kadinlar yonetiyor anasini satayim.

-----------------------------spoiler----------------------------:

dun gece ki bolume gelecek olursak, bolumde en sevindigim olay gülşah hatun’un gebermesi oldu. ne domuz sifatli kariydi o ya. siktirdi gitti de kurtulduk.

bu arada mihrimah sultan olsun, mehmet $ehzade olsun hepsi boy atti serpildi buyudu, sarayda ya$lanan bi onlar oldu. hurremi sulumani mahidevrani haticesi falan heb ayni ya$ta kaldilar. ölümsüzlük iksiri etkisi sanirim bunlar;

(bkz: muhteşem yüzyıl da kimsenin yaşlanmaması)

bir diger yandan bolumde buyuk bir senaryo kopmasi ya$andi, farkettiniz mi bilmem ama hemen hatirlatayim.

hurrem’in ba$i agriyor, nigar kalfa’ya diyor ki git bana firuze’yi cagir. nigar hatun "hay hay sultanim" diyip gidiyor, gidi$ o gidi$. aslinda firuze o esnada sulumanla seks yapiyor ama sahne orada sonlaniyor. nigar hatun firuze’yi cagaramadi dogal olarak ama bunu hurrem e nasil acikladi, firuze $u anda gelemez cunku suluman kendisine kayiyor kayi$ bitince gelir mi dendi ne dendi? bu kisimda buyuk bir kopukluk ya$andi. ya$anmayaydi iyiydi. bu arada pelin karahan diziye dahil oldu, mihrimah sultan’i artik o canlandiracak.


-----------------------------spoiler----------------------------
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol