moderasyonun beceriksizliği

muque
sevgili sözlük;

neler oldu sana be sözlük? moderasyon beceriksiz diyorlar doğru mu? moderasyon tek başına ne yapabilir? her gün kaç kişi uçsa acaba?enerji sahibi yazarlar yapılan uyarıları, "aha bak bak bana ayar veriyor dur bende şuna bir girişeyim" şeklinde değerlendirmese mi acaba? mahfolan başlıklar, yalan olan entryler...tamamen farklı bir konu başlığında bir üstteki entry id siyle "bilgiçlerin aslında söylemek istedikleri" tadında ayar çalışmaları...yalarımlar,yutarımlar..."o onun arkadaşı, bu bunun bilmemnesi, xx zirvedeki kankam" şeklinde kayırır mıydın sen birilerini sözlük? ben geldiğimde buralar dutluktu...düşe kalka, yediğim ayarın haddi hesabı olmadan verdin bana sen şimdi burda yazma hakkını sözlük hatırlar mısın?ne olacak şimdi? modlar hergün en az 3 kişiyi çömez yapıp yazma heveslerini mi kaçırsın? biz bize mi kalalım sözlük? yoksa "bu ibneler hiç eski entryleri okumaz mı" deyip sineye mi çekelim?

ben bu haddi kendimde buldum sözlük...neden biliyor musun?günlerdir sana yazmıyor,seni sadece okuyorum...tüm hevesim kaçtı be sözlük...3-5 kişinin kıraathanesi gibi oldun.ne eğlenirdik eskiden..sıcaktan mı dersin? mevsim değişince geçer mi?

"moderasyonun beceriksizliği" gibi bir başlık bile açıldı bak sonunda...öğrenmeye değil ayarlaşmaya aç bir topluluğuz..bırakalım gidelim biz buraları...çok yönlü bir anlatım oldu değil mi sözlük?kim ne anlarsa artık...anlayana ansiklopedi...

(bkz: dedirten başlık)

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol