moderasyonun beceriksizliği

my son is father
iki ve üç numaralı entryleri görünce hatamı anladım ve "formata" pardon kanuna aykırı davrandığını düşündüğüm kişilerden özür dilemek istedim..
özür dilerim
bir de sevgili sözlük,
bazı entrylere rep vermek istiyorum ama bir türlü ilgili tuşu bulamıyorum yardımcı olursan sevinirim..

bir üstümdeki entry sahibine, moderasyonun iyi niyeti demesek de moderayonun iyi niyetini suistimal edenlerin göz ardı edilme başarısı desek - nasıl olur diye sorma isteği uyandıran başlık..

beni değişik heyecanlara sürüklemiş, hatalarımı bir bir yüzüme vurmuş başlık.. hayat bayrammış da benim haberim yokmuş dedirten başlık.. ulan bunca zaman boşuna kasmışız! be başlık-- aslında kasılcak da bir şey yok da neyse..

şaka maka yeni anladım abi ben bu olayı.. hakikaten insan böyle yazınca daha bir keyif alıyormuş sözlükten. çok sevdim lan.
şimdi de her başlığa bomboş bakınızlar gireyim bir tek ben anlayım... hmm 1000 tane bkz girsem 723 ’üne oy vermseler 1446 + puan demek bir sürü arkadaş da bonus... ohhh oh süpermişssin sen lan başlık
en kısa zamanda şaklaban mode on ’a geçeyim bir sürü arkadaşım olsun tek başına konuşmak pek haz vermiyor biliyor musun? abkz ile chat yaparım. yok lan ne abkz ’ı doğrudan girişiriz chate madem moderasyon bu kadar iyi niyetli..

dedirten başlık.....

hakkatten çok zevkli ya

edit: ben hala rep tuşunu bulamadım
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol