moderasyonun beceriksizliği

pixie
sevgili sözlük,

bugün yine birileri çıkıp şikayet etti. herkes devamlı şikayet ediyor sözlük. herkes bildiğini kanun kabul edip ona göre davranıyor. kimsenin kendi bildiğinden sapmaya niyeti yok. devamlı gelip "kabiliyetsizler allahın cibileytisizleri" şeklinde sataşıyolar sözlük. ne diycem şaşırıyorum.

format kadar taş düşsün başımıza. nedir ki çabamız. herkesi sil gitsin a.k. adamın hatasını yakaladın mı ne uyarıyosun direk sil hesabını. çömez yap. uçur. kanat tak. as kes. hemen ardından "ne biçim moderasyon bu herkesi sorup dinlemeden cezalandırıyosunuz" desinler, ya da boşver sen iyi niyetine güven sözlük herkesi nazikçe uyar sonra birileri çıksın "öeeeh basiretsiz yönetim" desin, yok yok vazgeçtim sen en iyisi herkesi allaha havale et sonra da birileri çıksın "yönetim nerede yönetim nerede" desin. acaba hiçkimseyi tam olarak memnun etmenin mümkünatı var mı diye düşünüyorum sözlük. yok galiba. şikayet etmek kolay geliyor sanırsam.

birilerine birşeylere kızılıp, moderasyon’un başına patlatılıyor kabak.

moderasyon kadar taş düşsün başımıza evet. hem beceriksiz, hem işlevsiz, hem boş, hem kel hem fodul hem de moderasyonuz biz. tebrik ediyorum. başarılarının devamını diliyorum sözlük.

(bkz: bir of desem karşıki dağlar yıkılır)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol