kobe bryant

sepulturk
ilk olarak belirtmek gerekir ki, mj ile her hangi bir basketbolcunun karşılaştırılması ne kadar abuksa kobe ile de herhangi bir oyuncunun karşılaştırılması o kadar saçmadır. kobe markadır. kobe şu anda yeryüzündeki en mükemmel basketbolcudur.

kobe hiçbir all star maçına "ortalığın amına koyacam, ben en iyiyim, bu sene mvp benimdir ulan" şeklinde çıkmamıştır ama lebron james denen dana daha ilk çıktığı all star maçında eline geçen bütün topları potaya fırlatarak bencillik konusunda kobe’yi ezip geçmiştir. bu bencillik konusunda şöyle de bir durum var. sanırım geçen seneki all star maçıydı. amare stoudemire ile kobe mvp çekişmesinde son dakikalara kadar kafa kafaya gitmekteydi sayı olarak. fakat o son dakikalarda kobe amare’ye benim hatırladığım 3 asist yapmıştı. üstelik bu asist pozisyonlarında kobe sikini sallayarak o sayıları atabilecek konumdaydı.

kobe’nin bu seneki konumuna bakalım bir de. maçları az çok takip edenler farkeder ki bu sezon bir çok maçta takımın en skoreri artık kobe değildir. kendisini takım oyununa iyice vermiştir. ha oynadığı takım da takım mıdır orası ayrı bir mevzudur.

uzun lafın kısası dünya basketbolu şu an için kobe ve diğerleri şeklindedir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol