karşımda yiyismeyin lan

steroid
akraba veya kızarkadaşınızla güzel havanın tadını çıkaralım diyerek dışarı çıktığınızda kendini dört duvar arasında zannedip dillerle kılıç kalkan oynayan, dahası "kim var kim yok skimde olmaz, olayıma bakarım" derdinde olan, tenhaya kaçmaya bile gerek görmeyen erkek ve dişilerin başına gelenler müstehaktır.
"21. yy’da olucak iş mi yaa?!" "nerde yaşıyoruz, dağ başı mı burası, biraz modernleşin.." "elalem aya çıkıyo bunların uğraştığı şeye bak, hayret bişi felan oldum yııaa.." tarzı düşünce sahiplerine saygı göstermekle beraber amsterdam’da yaşamadıklarının da altını çizerim.
çoğu standartta avrupa’yı yakaladığımızı düşünenlerin, gözlerinin önüne, belediyelerin iftar yardımlarında paspas gibi birbirinin üzerinde tepinen insanları, zehirlenmemek için yangına giderken bir yandan yoğurt kaşıklayan itfaiyecileri, bazı yörelerde sabah kaynanasından sonra kalkan gelinin burnunun kesildiğini, "ne bakıyon lan" dan çıkan çoklu cinayetleri şöyle bir getirmelerini dilerim.
gergin toplumlarda halka açık alanda ön sevişmeye girenlerin türlü tepki ve yaptırımlara maruz kalması anormal bir durum olmasa gerek.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol