kardeşini sec

independence
dun gece bildirildi bu kampanya bana.aslinda moderatorumuz tarafindan duyurusu da yapilmi$ fakat ya onemsememi$im ya da dikkat etmemi$im.dun gece bir barin bahcesinde soylediler bana bu kampanyanin varligini ve detaylari ile alakali minik bir bilgi verdiler.once nasil olupta dikkat etmedigime kahrettim ve hemen ardindan da "cok gec degil halen katilabilirsin" dediler.sevindim.

bahsi gecen kampanyanin detaylarinihttp://www.kardesinisec.com isimli internet sitesinden az once okudum.ozellikle $u paragraf dikkatimi cekti.

----------------------------*--------------------

a s l a p a r a y o l l a m a y i n



--------------------------------------------------------------------------------


kardesinize kirtasiye yollayin...

okullar aciliyor. kardesinizin defter kalem gibi malzemelere cok ihtiyaci var...vakit kaybetmeden ona destek olun .asagidaki liste kardeslerimizin bir yillik ihtiyacidir, butcenizi sarsmadan azar azar yollayabilirsiniz. ucuz olmasi nedeniyle ptt ile gonderebilirsiniz...

yazi defteri 10 adet (100 sayfalik ) / kareli metod defteri 8 adet (100 sayfalik) / yillik calisma defteri 4 adet (100 sayfalik) / resim defteri 4 adet (100 sayfalik ) / matematik defteri 10 adet (100 sayfalik ) / kursun kalem 48 adet / silgi 10 adet / kuru boya kalemi / pastel boyalar

---------------------*--------------------------

daha sonra bu haberi ogrendigim barda odedigim hesabi du$undum.minicik bir ogrencinin sene boyunca ihtiyaci olan kirtasiye malzemelerinin muhtemelen 10 kati hesap odemi$tim.bir kere daha pi$man oldum icki ictigime.hemen bir kac ogrenciyi karde$im olarak sectim ve gerekli yazi$malari ba$lattim.an itibari ile de bu kampanyaya yeniden dikkat cekmek istiyorum.hickimseyi bir $eye zorlayamayiz.sadecehttp://www.kardesinisec.com adresine girin ve okuyun lutfen.


not:bu kampanya bilgi sozluk bunyesinde oldukca fazla bir $ekilde yonetim kadrosu tarafindan belirli araliklarla gundeme getirilecektir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol