inci sözlük

orqn
şunu idrak edemeyen sözlüktür; başkalarının alanlarını işgal etmek, o kurumları/ kişileri rahatsız etmek marifet değildir.

espri anlayışlarına lafım yok. kendileriyle hoşlaşmasak da kendi sözlüklerinde yaptıkları şeyleri eleştirecek değilim. benim derdim sürekli oraya buraya saldırmaları ve artık insanlarda ’ her an inci saldırabilir ’ beklentisi oluşturmalıdır.

dün disko kralında bugün ise medya kralında okan bayülgen’ in her telefona bağlanan konuğuna şüpheyle yaklaşması da bu yüzden. adam canlı yayın sunuyor ve doğal olarak tedirginlik hissediyor.

insanlar internette en çok vakit geçirdikleri sitelere giremiyor, ya da girdiklerinde absürt bir tabloyla karşılaşıyorlar.

ha bir de; hani bizim yurt dışındaki imajımız çok önemli ya, hani illa kendimizi olduğumuzdan daha iyi göstermek zorundayız ya; bu adamlar chelsea’ nin forumuna saldırıp orayı işgal ettiklerinde biz çok iyi bir izlenim vermiş oluyoruz di mi?

her şeyi geçtim. vaz geçtim her şeyi geçmiyorum, yukarıda da önemli şeylerden bahsettim ama onlara bir şey daha eklemek istiyorum; televizyon programlarında, internet sitelerinde yarattıkları bu tedirgin atmosferden memnun olanlar, kendilerini bir halt başarmış zannedenler var ya; işte onlar çok uzağa gitsin istiyorum ben. bir daha hiç gelmesinler mümkünse.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol