iki kızı birden idare eden erkek

agire jiyan
aslinda bu tip erkeklere kisaca $erefsiz diye bkz vermek te kafidir, lakin ben konuyu biraz daha de$meyi du$undum.
iki kizi birden idare etmek doyumsuzlugun had safhaya ula$masinin tezahurudur. insanin ne kadar egrilebileceginin gercek hayattaki kar$iligidir. hem ona hem oburune bitanem derler, "bir" kavramindan bihaberdirler ku$kusuz. bunlar insanin sadece et ve kemikten olu$tugunu zannederler, oyle ki hic du$unmeden ezerler, orselerler, incitirler kar$isindaki insan(lar)in duygularini. hice saymanin hakkini verirler vesselam.

o sadece konu$ur, gercege vardiramaz hicbirini ama konu$ur, siz dinlersiniz. size a$ktan bahseder, dogruluktan, adaletten, gercekten. sizi ne kadar sevdigini anlatir, ozledigini. o sadece konu$ur esmer cocuklarin hikayesini kirletir kirli dudaklariyla, hak edilene hakkin bah$edilmesinden bahseder, durustlukten, erdemden. kitaplardan okudugu a$ki anlatir, bir ona bir buna. siz sadece dinlersiniz, inanirsiniz. oyun o kadar guzel devam eder ki gercekligine kendisini bile inandirir bir zaman.

o sadece konu$ur, anlatir, baharda umuda acan goncadan, ille de ya$amak kavgasindan, $iirden, turkuden, gazelden, guzelden. kardelen ciceklerinden, umitten, sevgiden, merhametten.

o sadece konu$ur, konu$ur, konu$ur. siz de sadece susarsiniz, dinlersiniz gozleriniz parlayarak. coktan yaslami$sinizdir sirtinizi ona, guvenmi$sinizdir sanmi$siniz ki bir dag var ardinizda. ama daglar da yikilir.

sonra bir gun susar, artik vazgecer konu$maktan. yorulmu$tur oyun oynamaktan, sizi elinde tutmakla, ona duydugunuz saygiyla doldurmu$tur kesesini. doymu$tur.
sonra bir gun neden doner bakarsiniz ardiniza, o guvenip yasladiginiz sirtiniz ihanetin hancer yaralariyla delik de$ik olmu$tur. kanadiginizi farkedersiniz, ama saklarsiniz yaralarinizi, ortersiniz kimselere gostermeden.

o sadece konu$ur, yine bir yerlerde birilerine sevgiden bahseder, a$ktan, muhabbetten, hakikatten. siz susarsiniz i$iga cevirip gozlerinizi. size du$en incinmi$ bir kizin hatirasina sahip cikmaktir cunku artik, siz susarsiniz. o sadece konu$ur...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol