evlendikten sonra değişen şeyler

steroid
sevgiliyken fransız jönü erkek ve ingiliz asili kız triplerindeki taraflar birbirlerinin yanında bir miktar daha relax davranmaya başlar.
hafif argolar ve ufak bencillikler şeklinde başlayan bu süreç başlangıçta leyla olmuş sevgi kelebeklerinin gözüne batmasa da, bir süre sonra karısının yanında hakeme ana avrat küfür etmeye, yemekten sonra ortalığı savaş alanı gibi bırakıp tuvaletin sağına soluna işemeye kadar gider..
kadın da az değildir.. isteme muabbetlerinin açıldığı dönemde hem sevgilisine hem onun akrabalarına maximum olumlu izlenim vermek için yapmadığı şirinlik kalmaz, ağzından bal damlar, üstüne başına kilosuna herşeyine dikkat eder.. evlenip cicim ayları geçtikten sonra da "bu sefer ne parası istiyecek acaba.." düşünceleriyle eve gelmeye çekinen adamı akşam, bacağında boz renkli bir tayt, üstünde paspal bir t-shirt, saç baş birbirine girmiş, beş karış suratıyla karşılar. göt göbek desen ayrı fırlamıştır zaten. daha birkaç sene önce "bebeğim.. aşkım.." diye size sarılan kız gitmiş bir anda bu mendebur suratlı tek dişi kalmış canavar gelmiştir.
allah beterinden saklasın..

(bkz: semra hanım)

(bkz: gerilim olur musun)
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol