ergenekon operasyonu

zifir
artık boku çıkmmış hakkında kendimce bir kaç satır karalamak istediğim oğerasyondur kendisi.
şahsi kanntimce bu örgütlenme de en dikkate şayan kısım örgütün üye yelpazesinin genişliğidir. açıklamak gerekirse:
operasyon kapsamında göz altına alınan kşiler arasında arasında sinan aygün gibi geçen seçimlerde sağda birleşmenin mimarlığına soyunmuş biri varken aynı örgütün içerisinde cumhuriyet gazetesi yazarı ilhan selçuk’un ve hatta işçi partisi başkanı doğu perinçek’in ismi zikredilmektedir. hatta son gelişmelerle bu yelpazeye bir delevent temiz dahil olmuştur tam olmuştur.
şimdi bu tablodan iki sonuç çıkartılabilir.
1) bu adamlar bütün muhalifleri ergenekoncu diye susturma peşinde. ki kahvelerde oturduğu yerden vatan kurtaran tiplerin bile aman ergenekoncu sanarlar diye suskunluğa bürünmesi bu bağlamda değerlendirilerbilir.
2)akp iktidarına karşı sağcısı solcusu koministi faşisti tek bilek olmuş bir mücadele yürütmektedir. burada insanın kendisine sorması gereken soru şudur. cümle alem bu iktidara muhalif ise ve bu muhalefet kanlı bıçaklı şahısların bir araya gelmelerine bile sebep oluyorsa oratada gerçekten enteresan br durum yok mudur?
ayrıca yine bu olasılıktan yola çıkarak akp iktidarının tebriğe şayan olduğu gerçeği de ortaya çıakr. bu değerli iktidar ülkede hüküm süren kaosa rağmen her neredeyse her siyasal görüşten birilerinin bir araya gelip ortak bir hedef doğrultusunda birleşmelerini sağlamıştır. tebrik edilesidir. ayakta alkışlanasıdır.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol