ergenekon davası

independence
oyle bir haldeyiz ki tuncay guney isimli eski bir gazeteci kimi programlara katiliyor, bu dava ile alakali inanilmaz $eyler soyluyor ve pek cogunu da gizliyor ama yayinlara kanada / toronto’dan i$tirak ediyor, koskoca turkiye cumhuriyeti de bu adami kanada’dan getirttirip "sen neler biliyorsun hele bir anlat" demiyor, diyemiyor.

bu adam iddia ettigi kadar bilgiliyse, ergenekon davasi ile alakali gun i$igina cikmami$ her turlu bilgiye vakifsa nicin di$i$leri kanada hukumeti yetkilileri ile i$birligine varip bu adami ulkeye getirttirip ifadesini almiyorlar. dava oyle bir hale gelmi$ ki yarin bizim firinin ekmek ustasi hilmi efendi kalkip bir kiraathane ko$esinde cikip "abey benim bildigimi bir allah bilir bir ben, bir konu$sam yer yerinden oynar aboo" dese adami ertesi gun canli yayina cikartacagiz. dava mahkemelerde degil tv kanallarinin canli yayin studyolarinda gorulur olmu$.

adam cikmi$ ben her $eyi biliyorum ama konu$mam diyor toronto’dan. getirttir konu$tur. hepimiz biliyoruz ki konu$turma konusunda kimse eline su dokemez. al sana bilgi sahibi birisi, al sana tanik $ahit her ne ise i$te, al konu$tur.

ha bilinmeyenlerin bilinmemesi senin i$ine geliyosa da ona bir $ey diyemem. zaten elemanin kendisi soyluyor "siz susurluk davasindan bir $ey cikartamadiniz ya, bu davadan hicbir $ey cikartamazsiniz" diye.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol