engin esen

independence
küçük emrah’in menejeriymi$ sanirim kendisi ancak menejerlik ile avukatlik yahut hukuk dani$manligi gorevlerini zihninde bir yerlerde karmakari$ik bir hale getirmi$.

dun yolladigi mailde "küçük emrah ile alakali hakaret iceren yazilar, videolar(?) ve fotograflar(?) barindirdigimizi, bu yazilarin videolarin ve fotograflarin silinmedigi taktirde bizleri mahkemeye verecegini" belirtmi$.

bu anlamda mailinden anla$ildigi uzere sayin ve pek sevgili küçük emrah ile alakali ne yazacagimizi, neler yazabilecegimizi oncelikle kendisine ister telefon ister mail araciligi ile sormamiz icap etmekte, akabinde eger kendisinin desturu varsa da yazilari yayinlayabilmekteyiz, mailinden anla$ilan sonuc boyle bir $ey.

oncelikle kendisine alkolden yahut keyif verici maddelerden uzak durmasini oneriyorum zira kimi zaman bu maddeler boyle anlamsiz ve sacma fikirler uretebiliyor insanin zihninde. bilgi sozluk 2004 senesinden gunumuze "alabildigine ozgur ancak hukuka tamamen bagli" cizgisinden bir adim sapmami$tir, ucuncu x ki$ilerin tehditvari mailleri ile de herhangi bir sapma gostermedi, gostermeyecektir. takip eden var mi bilinmez ancak alakali mail elimize ula$tiktan sonra alakali ba$liktan bir adet dahi entry silinmemi$tir ve herhangi bir mahkeme karari elimize ula$maksizin entryler incelemeye dahi alinmayacaktir.

sozde ünlü ve yine sozde ba$arili bir insanin hemen hemen himayesine girmek, saga sola tehdit iceren mailler yollayarak "silin onlari yoksa mahkemede goru$uruz" tadindaki cumleleri kurabilme hakkini dogurmaz insan evladinda. birey once kendi varligina, kendi yapabildiklerine ve yapabileceklerine bakmali, ardindan kendine yetebiliyorsa o $ekilde icerigi bile net anla$ilamayan mailler yollamali saga sola. bugune kadar bu anlamda bana ula$an mailleri yanyana koysam buradan ko$kume yol olur, pis asfaltlara basmaksizin ko$kume tertemiz 17.000$ lik ayakkabilarimla ula$ip ak$am yemegimi bogaza nazir terasimda yiyebilirdim.

son olarak yazima $u soru ile nokta koymak arzusundayim;

kimsiniz kuzum siz?
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol