kürtçe bilmediği için insan öldürmek

zotac
(+18)
çok hassas bir konu. ince bir çizgi.
çok düşündüm yazıp yazmamayı bu başlığa. zira kurunun yanında yaş da yanar mantığıyla anlaşılmasından da çekindim. ama şunu açıkca söylüyorum ki birazdan okuyacağınız yazı, kürt olarak tabir ettiğimiz içimizde barınanlara değildir. çünkü onlar değil bu olayın kahramanı...

bu olay tamamen pkk özentisi, ciğeri beş para etmez şerefsizler tarafından gerçekleştirilmiştir. bunun ne kürtlük ile alakası vardır ne insanlık ile.

yaptılar çünkü tahammül edemediler ne kadar hoş görülü bir millet olduğumuza, hep yapıyorlar. en olayların durulduğu anda birden ortaya çıkıyorlar bir şekilde. ve bir kılıf uyduruyorlar yaptıklarına. bu olayda olduğu gibi işte.
insanlar artık yemiyor bunları. tahammül edemiyorsunuz yaptığınız tüm şerefsizliklere rağmen size, sizin gibi karşılık vermememize.

çünkü biz size silah doğrultmadık siz yapmadıkça ve biz önce teslim ol demekte ısrar ettik siz kahpe gibi pusular kursanız da.

bitmeyecek biliyoruz. daha nice böyle saçma bahaneler ile karıştıracaksınız ortalığı. ama şunu biliyoruz artık. bizim ne kürt ile sorunumuz var ne kürtçe ile. onlar hep vardı hep yanımızdaydı. hiç de rahatsızlıklarını duymadık. ama sizin olayınız başka. sizin derdiniz ne kürtçe konuşulması, ne de milliyet davası.
savunduğunuz bir bok yok sizin, kimin toprağını kimden savunuyorsunuz ? ölünüz bile yakışmıyor bu topraklara. çevre kirliliğisiniz, hem canlınızla hem cesedinizle.
entryime kendimi zor tutarak son veriyorum son bir cümle ile.
hay insanlığınızı skeyim sizin.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol