online alışveriş

esrakesh
türkiye için başlıcaları:

http://www.markafoni.com : bazı fiyatları şişiriyorlar gibi. örneğin hotiç e ait bir botu sezon fiyatı ile sezon sonu fiyatı arasında alabilirsiniz. ama müşteri hizmetleri gayet iyi,ilgili. lakin ulaşımı biraz zaman alıyor bazen.

http://www.outletim.com: türkiye sınırları içinde bulunmayan ya da bulunması zor markaları uygun fiyata alabilirsiniz ama çeşit kısıtlı diğer sitelerin aksine haftalık kampanyalar değil sezonluk ürünler mevcut.

http://www.limango.com: çeşit bakımından markafoni ile aşık atamaz ama uygun fiyata ürünler listeliyor. kozmetik ve parfüm ürünleri de sık sık kampanyaya giriyor.

http://www.beyazkutu.com : dünyaca ünlü ve tuzlu markalara ait ürünleri gerçek fiyatlarına kıyasla uygun fiyata alabiliyorsunuz ama tabi ki çok ucuz şeyler bulurum diye beklemeyin.

http://www.vipdukkan.com : yeni başladı sayılır. az kampanyası oluyor ama indirimi çok. yeni olduğundan olsa gerek ürün skalası pek geniş değil.

http://www.trendyol.com : açıkcası en beğendiğim çünkü çok değişik ve tasarım ürünleri sizle buluşturuyor. sunduğu ürünlerin çoğu uygun fiyata trend sahibi yapıyor sizi.

http://www.besincicadde.com : bu da yeni henüz. iddialarına göre sadece kadınlra özel ürünler satıyor.

http://www.sustilo.com.tr : hollanda kökenli, türkiye’ye hizmete yeni başlamışlar o nedenle kefil olamıyorum.

http://www.bedava.com : kıyafet anlamında hiç güzel bir şeye rastlamadım ben bu sitede. ama iç çamaşır ve mutfak ürünleri ile ilgili kampanyaları gayet güzel.

http://www.bankomarka.com :http://www.bedava.com ile çok benzer hakkındaki düşüncelerim.

http://www.clubboon.com : bu da yeni henüz. genelde kaliteli ve bilindik markaları sunuyor.

http://www.alamarka.com :http://www.beyazkutu.com a benziyor bu da.

http://www.pabbuc.com : adından da anlaşılacağı üzere ayakkabı üzerine bir site.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol