jabba

independence
kendisine kimi hatirlatmalarda bulunmak istiyorum;

oncelikle sozlugun formati kurallari yokmu$ gibi davranmak, ardindan kurallar dahilinde entrysi silinince "boyle bir kural olmaz, benim yazdiklarim sizi ilgilendirmez, yazdiklarimin dogrulugu var ya da yok, ben var diyorsam vardir, noterden nushasini mi yollayayim size" $eklindeki tavirlari ho$ degil.

buranin bir formati var ve 7 sene once kurallari formati konulmu$, zamanla zamana gore upgrade i yapilmi$ ve elde kanal format halen gecerliligini korumu$, koruyacak. ba$liklarin ilk entrylerinin reel bilgi olmasi ve ba$ligi tanimlamasi kurali var oldugu zamanin tamamina uygun bir kuraldir, dolayisi ile uyulmasi mecburidir. yazilarin noterden onayi anlamsiz, google noterden cok daha fazla bilgi icermektedir bu anlamda, noter masrafina hacet yok.

yazdiklarim sizi ilgilendirmez cumlesi halisunasyondan ibarettir, yazilanlar bizi ilgilendirmeyecekse nicin burada bir yonetim kadrosu ve kurallar mevcut? yazilanlar bizi hep ilgilendirdi hep ilgilendirecek, biz mumkun mertebe a$iriya kacmamaya cali$arak burayi idame ediyoruz hepsi bu.

daha sakin, daha uyumlu olmaya cali$masi tavsiyemdir kendisine.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol