türk kürt düşmanlığı

independence
son gunlerde iyice alevlenen gerizekalilik.

kabul edelim, hepimiz bu anlamda salagiz, gerizekaliyiz. bir olay oluyor, olaya sinirleniyoruz, sonra icimize birileri girip "bunlari kurtler yapti" diyor, inaniyoruz. inanmakla kalmayip elimize aldigimiz ta$larla sopalarla bolgemizdeki kurtlerin evlerini i$ yerlerini yagmaliyoruz, talan ediyoruz.

teroristlerin genelde yaptiklari bir $ey vardir, yol keser kimlik kontrolu yaparlar.

dun hatay dortyolda olan olaylarin devami vardi bugun yine ayni yerde. bu sefer turkler evlerinde ve i$yerlerinde turk bayragi asili olmayan ki$ilerin evlerini ve i$ yerlerini talan ettiler.

$imdi bir soyle bana allahina$kina, dagda yol kesip kimlik soran teroristle ne farkin kaldi senin? sen kimsin ki evlerde dukkanlarda turk bayragi ariyorsun ve olmayan evleri ve dukkanlari yagmaliyorsun? ne hakkin var buna? sen de turkiye cumhuriyeti sinirlari dahilinde legal bir $ekilde hayatini suren terorist misin nesin? ha dagda yol kesip kimlik sormu$sun, ha $ehrin gobeginde evde dukkanda turk bayragi arami$sin, ikisi de ayni derecede vahim degil mi?

1000 ki$i toplaniyorsun, icine iki uc ki$i giriyor "bunlarin sorumlulari kurtlerdir" diyor ve sen de bu sozlere itimat edip kurtlerin evlerini dukkanlarini yakip yikiyorsun. lan yemin ederim gerizekalisin, yemin ederim gerizekaliyiz.

olm bak, aklini ba$ina topla. yarin yunanistandan rum ciksa gelse, italyadan ingiltereden ve hatta amerikadan askerler peydah olsa ba$ina, yine direk dirsege du$nanla carpi$acagin insan kürt olacak, cerkez olacak, laz olacak, senin gotunu yine o insanlar senle birlikte carpi$arak kurtaracak. mal misin lan? bir du$unsene?

biz bu zihniyetle yok mu ya, "birader donunu versene kürtlere kar$i slogan yazicaz uzerine" deseler atletimizi de beraberinde veririz. kafamizi sikeyim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol