sahibinden.com

independence
ilan ayirt ediyorlar, cok ayip bu.

misal dun "piranha cemil’i uzulerek de olsa satiyorum" icerikli bir ilan vermi$tim, icerigi $u $ekildeydi;


"cok sevgili dostum piranha cemil’i uzulerek de olsa satmak zorundayim, ak$am arkada$larla aleme gidicez ama para yok cepte, kirayi da odeyemedim zaten, iflas ettim ben sanirim ama henuz bundan haberim yok.

piranha cemil cok sessiz sakin bir baliktir, hic gurultusu yoktur. son derece titizdir, sagi solu alsa kirletmez. ak$amci degildir, alemlerde gozu yoktur, bir kere olsun icip sagi solu dagittigina denk gelmedim ben. tek kotu ozelligi vardir, tadi guzel degildir. bunun piranha munevver diye bir kuzeni vardi, gozu hep di$arilardaydi hatunun, bir gun sinirli bir animda pi$irip yedim ama pi$man oldum tabi sonra, hem tadi guzel degildi hem de piranha cemil’e buyuk ayip oldu, uzun zaman yuzume bakmadi.


satin alacak ki$inin ozellikle beslenmesine dikkat etmesi lazim, misal sizi cok severse, benimserse parmaginizi yiyebiliyor keranaci. $u anda bu yazilari tek parmakla yaziyorsam tek sebebi kadim dostum piranha cemil’dir. gunde 3 kilo taze et yer, bayatsa yemez, oyle de narindir $erefsiz. su icmez bak, su vermeyin bo$ yere, cok denedim icmedi, garip tabi. kediniz varsa yakla$tirmayin, kedi cemil’i yiyeyim derken kurban olabilir, sonra yok efendim ben bilmiyordum ben duymadim ben gormedim olmasin.

satin alacak arkada$a $imdiden hayirli olsun demek isterim, dedim."

sen kalk bu ilani "yayınlamak istediğiniz ilan içerik olarak sahibinden.com kriterlerine uymamaktadır." sebebi ile askiya al. ya arkada$im, ben acil ihtiyactan oturu sevgili dostum piranha cemil’i satmak istiyorum, satmaliyim, her gun 3 kilo et yiyor $erefsiz ocagima incir agaci dikildi, sen neden mani oluyorsun bana?

hic yaki$tiramadim kendilerine bu ayrimciligi, yanli$ bir zihniyet bu.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol