call of duty modern warfare 2

independence
esasen hemen bitebilecek kadar kisa bir oyun, hani kalkma basindan 5 saat, oyunu rahatlikla bitirebilirsin ama zamansizligimdan midir yoksa oyunu bitirmeye kiyamadigimdan midir bilinmez, yakla$ik 5 gundur oynuyorum ve daha az once bitirdim.

oyunun sonundaki muze bolumu oldukca etkili olmu$. oyun karakterlerinin mumyalanmi$ heykellerinin ayni senaryolari canlandirmalari ho$ bir du$unce. ayrica oyun bittigi zaman gecen yazilari da takip ederseniz, bu muhte$em oyunda kac ki$inin emek harcadigini ve bu oyunun nasil bir ekip cali$masi altinda hazirlandigini daha net anlayabilirsiniz.

hani oyun demek haksizlik ama adettendir diye oyun diyorum, verilen her kuru$u a dan z ye hakediyor. her $eyden ote tum detaylari vasat bir bilgisayarla bile gorebiliyorsunuz, oyunda takilma ya da bilgisayara agir gelmek gibi bir $ey kesinlikle yok. karakterlerin mimiklerini ve gozrenklerini bile cok net secebiliyorsunuz. special ops bolumu de ayrica guzel, oyunu oynamak istiyorsun ama dallandirip budaklandiracak kadar zamanin yoksa special ops bu zevkini tatmin icin bicilmi$ kaftan.

henuz multiplayera sardirmadim ama gece kismetse o bolumu de parmaklayacagim, onla alakali du$uncelerimi de sonra yazarim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol