airline manager

independence
oyunda pek cok yeni havalimaninin bulunmasi vehttp://airlinemanager.co.cc/ nin henuz guncellenmemesi sebebi ile kendi kendime cok super bir teknik buldum ve uyguladim, %100 randimanli cali$iyor.

$imdi $oyle;

rota bulma araci ile airlines managerden en cok talep getiren rotalari buluyoruz. misal chicago $u an icin en verimli rotalardan birisi, ancak airlinemanager.co.cc de henuz bu rota yok. o halde airlinesmanager.co.cc uzerinde ya chicago ile ayni ulkede yani amerika’da bulunan bir ba$ka rota bulacagiz ya da kom$usu olan bir ulkeden. aradaki mesafe ne kadar az ise o kadar iyi. daha sonra ucagin menziline bakacagiz ki benim baktigim benzil md80 icin 6000km idi. chicago’nun kom$usu olarak da newyork’u buldum ve newyork’tan hareketle 6000km menzil dahilindeki rotalari gozden gecirdim, ardindan bu rotalarin chicago ile arasindaki mesafeyi olctum airline manager uzerinden, 6000km menzilli ucagimi %99 luk talep ile chicago - dublin arasi 5905km lik mesafeyi rotalamayi ba$ardim. ozetle toplamda 4 dakika icerisinde %99 luk talep sahibi bir rotayi rahatlikla bulabilirsiniz bu teknik ile. anlamayan ya da ba$aramayan arkada$lar temasa gecerlerse yardimci olabilirim.

bu teknik tamamen gotumun urunu olup, internette hicbir yerde bulamazsiniz. allah zaman ve biraz da kafa verince bulunabiliyor boyle $eyler.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol