esrar

independence
nasil bir ortamda ya$adigimiza her seferinde $a$irmama sebep olan zehir.

kimi zaman bu $ekilde teklifler aliyorum "icelim mi?" ya da "icer misin?" diye. hic kullanmadigimi ve hic kullanmayacagimi soyledigimde de "hadi allaha$kina ya, birak $imdi?" $eklinde tepkilere maruz kaliyorum. uyu$turucu kapsamina girme ihtimali sebebi ile cok acil gereklilikler haricinde asprin dahi kullanmadigimi belirttigim zamanlarsa ise "sacmalama hocam, esrar uyu$turucu degil ki?" $eklinde extra tepkilere maruz kaliyorum.

esrar bir uyu$turucudur. vucuda keyif veren ancak keyif yaninda zarari da beraberinde getiren her $ey benim nazarimda uyu$turucudur. yasalar tarafindan yasaklanan her turlu vucuda enjjekte edilen madde benim nazarimda uyu$turucudur ve bunlari kullanan insanlar da yine benim nazarimda mupteladir, bagimlidir. ben "hic kullanmadim, kullanmaya da niyetim yok." dedim zaman $a$iran bireylere, bu konuda bu kadar geni$ olmalari sebebi ile en az onlarin bana $a$irdiklari kadar $a$iriyorum.

ottur gunahi yoktur gibi salak cumlelerle beyninizin yikanmasina izin vermeyin. esrar bir uyu$turucudur ve yasal anlamda da hem kullanmasi, hem bulundurulmasi hem de satilmasi suctur, cezai mueyidesi vardir.

<oneri>

hic kullanmadim ve kullanmayacagim dediginizde "sacmalama haci, esrar uyu$turucu falan degildir" diyenlere kallavi bir parmak atip ortamdan uzakla$in.

</oneri>
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol