tsk yi yipratma çabaları

independence
son gunlerde ayyuka cikan cabalar bunlar. cumhuriyet tarihinin belirli donemlerinde hep boyle cabalar olmu$, okuduklarimizdan biliyoruz ancak son donemlerde bu cabalar yerini sistematik cali$malara birakti ve toplumda da yanki bulmaya ba$ladi ustelik.

tsk yi yipratma cabalarinin ba$indaki kurum medya, daha dogrusu taraf gazetesi ve bu gazetenin meslisteki izdu$umu olarak da dtp. $imdi kimse bo$ yere basin ozgurlugu, du$unce ozgurlugu $u bu demesin. yuksek sesle ifade etmesek dahi hepimiz biliyoruz ki bu yapilanlar iyi niyetli hareketler degil ve basin ozgurlugu ile alakali da degil. yapilmaya cali$ilan tek $ey tsk’nin milletin gozunde guvenilmez bir hale getirilme cabasi. bu millet tsk’ya da guvenmezse, guvenemezse kime neden ve nasil guvenecek, kimse bunu du$unmuyor, ya da tam aksine tam olarakd a bunlar du$unulerek yapiliyor yapilanlar.

bu ulkeyi sinirlarimiz di$indan gelecek her turlu tehdite kar$i korumakla gorevli olan tek kurum turk silahli kuvvetleridir ve bu koruma gorevinin layikiyle yerine getirilebilmesi icin de moral en onemli unsurdur. yapilan haberlerle birlikte amac askerin moralinin du$urulmesi ve dolayisi ile koruma gorevinde ba$arisiz olmasidir. lami cimi yok bunun, taraf gazetesi ve benzeri eylemler icerisinde bulunanlarin takinmi$ olduklari tutum vatan icin degil, millet icin degil, hele hele iyi niyetli hareketler hic degil. amac ulkenin ve ulke insaninin zarar gormesi. demokrasiye siginarak kiliclarinizin celiginden yansiyan pariltilarin gorulmeyecegini zannetmeyin, gozumuzu aliyor o pariltilar.

gun gelir paslanir o celikler, elinizi kesecek hale gelir, gelecektir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol