bülent arınç

independence
dundu sanirim, haberlerde izledim kendisini. akp il te$kilat bilmemneresinde bir konu$ma yapiyor. yine akp’li birisi bu esnada cikiyor ve "sayin milletvekilim, eridik bittik mahfolduk" diyor, kisacasi halkin halini ozetliyor.

e senin sayin milletvekilin ne yapiyor bu durumda?

"7 senede akp iktidarinin halka, ciftciye, emekliye neler yaptigini neler verdigini tum halk biliyor. sen boyle eridik bittik tukendik dersen ben senin akp’liliginden $uphe ederim. akp li olsan boyle $eyler soylemezsin."

sayin arinc kendi partisinin secmelerinden bir tanesini herkesin gozu onunde azarliyor, dogrulari soyleme bana diyor kisacasi ama bunlarla da yetinmiyor ve devam ediyor.

"bu nasil utanmazliktir ya? bunlari soyleyebilmek nasil bir utanmazliktir."

vatanda$ oz anlami ile "agzimiza sictiniz yeter artik" dedigi zaman utanmaz oluyor ama kendileri millerin anasini aglatirken sayin oluyorlar, milletvekili oluyorlar bir de okunulmaz oluyorlar.

konu$masi esnasinda etraftaki $ak$akcilarindan da alki$ kiyamet kopunca konu$malarinin seviyesizligini iyice yukselterek bir de elini masaya vurmaya ba$liyor. en sonunda diger akp’li uyeler sesini yukselten ve ya$adiklarini dile getirmeye cali$an skp’li secmeni salondan di$ari cikartiyorlar.

ya arkada$ bi dinle be. her zaman iyi $eyler soyleyecek degiller ya sana, ele$tirecekler elbette. yalan mi soylemi$ adam? halk peri$an degil mi, ciftci koylu kan aglamiyor mu? bi dinlesene bunlar bakalim adam ne diyor sana, bu susturma tela$i neden. "akp’nin ciftciye, koyluye, emekliye, halka neler verdigini herkes biliyor" diyor. ben biliyorum mesela.

akp koylunun de esnafin da emeklinin de ciftcinin de belasini verdi, daha ne versin be. ellerinden gelen de bu i$te, allah icin ellerinden gelenin en iyisini yapiyorlar.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol