nevrotik sayıklamalar

deltanous


kalmadı ki halim seni sevmeye düşüncesi bile tüm ingiltereye bulaşacak bir hastalık gibi ağza alınmaması gereken , yan yana koymak adlarımızı benim dünyamda rusya ve amerikanın savaşmasından farklı mı?
seninle mi savaşmak kolaydı çok büyük olaydı kimse bilmesin gibi şeyler de dolaydı , sana bana ipe dolandı. kaç kez yelkenle içli dışlı olmuş ki bedenin senin şu çok bahsettiğin büyük adam sanma büyük bir adamdı. ne ben çocuktum, ne ben saf ,ne ben aptaldım ,ne dünyam hayal.
ittifak yapmak mı sanmaktı güçlü olduğunu başkasının dudaklarından anlamak mı? mı mıydı , sır mıydı , kır tırdı. kırıtırdı sırıtırdı bitirirdi ödetirdi üzdürttü ezdirtti yok etti mal etti sana vurdu bana döndü. özür dilememekti , büyük adam bilemedi kaçmak bana değil sana kolay geldi , bir geceye ödetti 1001 geceyi. bedeli ağır , bedeli ben , bedeli ölmek , istemiyorum , gezmiyorum , gülmüyorum , konuşmuyorum , uyuşmuyorum , içmiyorum , sevmiyorum , bilmiyorum , giymiyorum. sandırttık kimlere herkes alındı üstüne , işte bana aşık olan kız ,sen değil , sen değil işte , hayır sen değilsin olamazsın , sevgili ben , sen bilemezsin , göremezsin sevmeyi kabul edemezsin , yaşayamazsın. sanamazsın kandıramazsın ,sen de kanmasaydın , kanamasaydın , kanatmasaydık. buldurtmasaydın cümlelerinde insanlara yer , ayırtmasaydın , oturtmasaydın , karıştırmasaydın , ortaya karışık atmasaydın , birine diye hepsine , hepsini amaçlarken birine alındırtmasaydın , okutmasaydın , göstermeseydin , saklamasaydın. aklamasaydın onu haklı çıkartmasaydın.yapmasaydın , kapmasaydın ölülerin kalbini kalp diye taşımasaydın , kemirmeseydin , yemese , çiğnemeseydin , ölmeseydin , eziyet çekmeseydin...

ely’me sadece ely’me barışsın barışsın bir korkumda yok yani maksat ortalık karışsın.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol