anonim kullanıma açıkkadınlar

phantom lord
yazının tamamı okunduğun da, yazar olarak tanımlanan maddenin anlatmak istediği şeyin, "tesettürsüzlük evlilliğin baş düşmanı" olduğu anlaşılıyor.

neanderthal türünün yaşayan son temsilcilerinden biri olan bu arkadaşa göre, erkekler başı açık gezen kızı evlenmeye layık görmüyormuş. yani, yarın öbür gün böyle bir kızla evlenildiği zaman, bu kız bakkala, taksi şoförüne, pazarcıya kesin olarak verirmiş. zaten daha evlenmeden, kendini bütün erkeklere peşkeş çekermiş böyle pis kızlar, hatta kimi yerlerde yok mu beni siken diye de bağırırlarmış. e tabi erkekler de, evlenecek kız bulamadıklarından, fuhuşa yöneliyorlarmış.

ayrıca evlilikler azalmış, nüfus artışı düşmüş, cinsel hastalıklar, kadınların depresyona girme oranı falan hep artmış. ve bütün bu olumsuzlukların sebebi, tesettürsüzlükmüş.

yazı, "kur’ân’ın tesettür emrine muhalefet eden devlet çöker, millet yıkılır, fertler de sapıklığın gayyasına düşer
allah (cc) devletimizi, milletimizi ve hepimizi böylesi felâketlerden biran evvel korusun ve kurtarsın..." diye de sonlandırılmış.


bu premature beyinli organizma, ülkemizin gerçekten kanayan bir sorununa parmak basmış ve ona benden bir barış manço bir şarkısı geliyor: kazma.

yazının tamamı da burda;

http://www.milligazete.com.tr/index.php?action=show&type=writersnews&id=19879

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol