dinlenilen şarkıyla içinde bulunulan anin uyusmasi

madeline
bu durumu farklı bir başlıkla anlatamazdım.hemen açıklamasını yapalım,sis perdesi aralansın.
güneşli ılık güzel bir bahar günü durakta otobüs beklerken kulakta mp3 şarkı dinlerken gelen otobüse binilir,ücret ödenir.arkalara doğru ilerlenir oturacak yer bulabilmek için.sonun da 4lü karşılıklı oturulan yerlerden birine suratta boş yer bulmuş olmanın sevinciyle oturulur.
sonrasında karşınızdaki bir çift gözle karşılaşılır.gayri ihtiyari göz teması kesilir.daha sonrasında dayanılamaz tekrar bakılır delicisine bakan bir çift göze.bu sırada mp3te pink martini lets never stop falling in love çalmaya başlar.pencereden giren güneş ışığı suratınıza vurmakta akabinde pencereden ılık ılık bahar esintisi yüzünüzü yalamaktadır.
izlenildiğinizi haissedersiniz,tamda karşınızdadır,gülümsemek istersiniz yediremezsiniz.başka taraflara bakıyormuş gibi çaktırmadan tekrar bakarsınız tekrar çakışır bakışlar.bu sırada her zaman trafikten geberen altunizade köprü girişi bomboştur.otobüs hızla ilerlemekte kulağınızdaki tatlı ezgi devam etmektedir.
bakışlar devam eder bir süre daha iki tarafta çekingen devam eder sessiz dansınına, ancak biraz cesaret ve zaman gerektirir yaşanan durumun nihayete ermesi.
sonunda şarkının sonu gelir.karşımda oturan güzel surat isteksizce düğmeye basar.durağa yaklaşılır,şarkı devam ederken.durağa gelir otobüs.güzel surat iner,şarkı biter,otobüs yoluna devam eder.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol