torrent kullanma rehberi

rdm
öncelikle bir adet torrent clientine ihtiyacımız var. utorrent, bittorrent, azureus gibi. bir çoğunu kullandım ve gördümki en sağlamı en hızlısı ve stabili eb $irini utorrent dir. tavsiye etmketeyimdir. tabi tercih kullanıcıya aittir.

size uygun olan clienti indirdikten sonra eğer routerli modem kullanıyorsanız kullandığınız torrent için port açmanız gerekir. bu i$lemi de ba$arı ile gerçekle$tirdiyseniz eğer uygun tracker (torrent sitesi) bulmanız gerekir. torrente merhaba diyenler için www.mininova.org ya da www.suprnova.com sitelerini öneririm. aranılan her$ey burada bulunabilir. türk filmi dizisi arayanlar için www.torrentturk.net idealdir.

herhangi bir torrent trqackerine girdiniz ve örneği titanic filmini indireceksiniz, arattınız titanic diye. birden fazla sonuç çıktı. burada dikkat edilmesi gereken o paylaşıma ait seeder ve leecher sayısıdır. bir paylaşıma ait seeder ve lecher sayısı ne kadar fazla olursa o kadar hızlı indirebilirsiniz dosyayı. ancak dosyanın tamamını indirebilmek için payla$ımın en az 1 seeder ı olması gerekir. leecher ı siktir edin seederı ne kadar fazla ise o kadar iyidir.

uygun seeder sayılı torrentleri bulursanız 1024k bağlantı ile utorrent kullanarak 105kbps hızında indirebilirsiniz. ya da ben o hızda indiğini gördüm. bir gecede 4 film indirebilirsiniz ya da. ve hatta uslu bir payla$ımcı olursanız $irinleri bile indirebilirsiniz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol