fethullah gülen

sitare
insan bilmediği şeyden korkar sözü gereği sadece kulaktan duyma bilgilerle ve özellikle kötüleme kampanyaları yzünden bir çok insanın nefret ettiği, bir kitabını okumadan yada bir sohbetini dinlemeden insaların saldırmaktan ve küfür etmekten çekinmedikleri bu ülkede en fazla saygıyı hak eden insanların başında gelen, bu ülkede hiçbir başarı cezasız kalmaz diyen fatih terimi haklı çıkaran büyük insan. bir televizyon kanalında onlarca sohbet görüntüleri peş peşe montajlanarak saf olan halkımın aldatılması sonucu bu insana kara sürülmüştür. kara süren insanlarsa bu ülkede çalmadıkları, dolandırmadıkları kurum kalmadığı için yurt dışında kaçak olarak yaşamaktadır. ama gelin görünki hayatlarında bir insana bile karşılıksız iyilik etmemiş insanlar hocaefendiye saldırıp kendi egolarını tatmin etmektedir.
milli eğitime bağlı her okulda olduğu gibi bu okullarda da atatürk resmi vardır. bu çağda hala ataürk resminin asılı olup olmadığını tartışan zihniyete rağmen bu okulların tamamında atatürk köşesi bulunmaktadır ve bu okullarda gerçek atatürkcülük anlatılmaktadır. kemalizmin köleleliği değil. bence merak edenler bir yakınlarını bu okullardan birine sadece bir aylığına göndersin ve gerçeği görsünler.
fethullah gülen ne bir ilahtır ne bir peygamber ne de bir evliya. sadece bu ülke için hayatını ortaya koyan milyonlarca insandan biridir. tek farkı şerefsizliğin diz boyu olduğu bu zamanda insanların güvenini sağlayarak okul açmaya teşvik etmek gibi, hçşgörüşlü olmak gibi, bütün inançlara saygılı olmak gibi bu ülkeye herşeye rağmen hizmet etmektedir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol