cip kullanan baş örtülü kadınlar

rdm
mına sokim ben böyle haberin de böyle mantığında. bir kadın ba$ örtülyse eğer hiç bi halt yiyemez efendim, evde kös kös oturmak zorundadır. cip kullanmak onun neyine, çıkarsın ba$ örtüsünü, kıçına bi mini etek geçirsin heh tamam bak cillop gibi, medeni medeni, yirim yirim, gitsin hummer falan kullansın, burası türkiye yok öyle!

bir müslüman cip kullanmamalı imi$. cip kullanacak kadar parası varsa o parayı gidip fakire fukaraya yardım ederek değerlendirmeliymi$. mi$ mi$ de mi$ mi$! sanki fakire fukaraya yardım etmek sadece müslümanların görevi a.k.

lan bi gün delireceksiniz bu ba$örtüsü yüzünden, gerçekten! nedir bu nefret? 24 yıldır bu ülkenin vatanda$ıyım, devlet tarafından zorla örtülen ba$ görmedim henüz. görmeyeceğimede o kadar eminim ki.. lakin devlet tarafından zorla açılan ba$ çok gördüm. daha ne istiyosunuz be? o insanlar, -özgür irade ile ba$larını örtenlerden bahsediyorum- bi gün çıkarıp ba$örtülerini kolezete atsalar, olmadı çıkarsın bide yalasın onu dersiniz, öyle nefret dolusunuz!
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol