14 nisan 2007 cumhuriyet mitingi

sepulturk
mitinge katılmayan dışarıdan gözlemleyen biri olarak duygulandıran bir miting olduğunu söyleyebilirim. ama şu da bir gerçek ki pek bir işe yaramayacak miting aynı zamanda. bunun yine kendi açımdan bir kaç sebebi var.

bir kere miting ardından bir kaç akpli kurmayın görüşleri sızdı basına. hepsi ağız birliği etmişcesine "evet çok demokratik bir mitingti. ama bu cumhurbaşkanlığı seçim sürecini etkilemez" diyorlar. kaldı ki bu mitingin daha fikirleri ortaya atıldığında da çok farklı şeyler söylemiyorlardı. ayrıca bir çok farklı parti o meydandaydı. chp, dsp, ip gibi. orda elele kolkola yürüdüler. peki bir dahaki seçim zamanı ne olacak. oradaki insanların hepsi bir partiye mi oy verecek. o partilerin liderleri birbirlerinden 1 oy kapabilmek için birbirlerini yemeyecekler mi yine. bunlar ve bunlara benzer sebeplerden ötürü pek bir işe yaramayacağını düşündüğüm eylem olmuştur bu eylem.

peşinen edit: kesinlikle desteklemediğim anlamına gelmez bu entry mitingi. eğer sınavım olmasaydı ben de bugün orda bulunacaktım.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol