aldatıldığını öğrenen insan psikolojisi

goetica
bu psikolojinin sürü psikolojisi ile yakından uzaktan alakası ve benzerliği yoktur aslında..bamba$ka bir psikolojidir..belki de psikolojinin mahvolup yerini hiçliğe bıraktığı anlardan bir tanesidir..

bir $ekilde öğrenilir bir dost’lar tarafından..ilk ba$ta inanılmaz,"o bana asla öyle bir $ey yapmaz,o beni seviyo lan!" tepkileri verilse de içten içe bir kurt kemirir durur benliğinizi..

acaba?..

sonra kesinle$ir aldatıldığınız..artık su getirmez bir gerçek kervanının böğründen kopup geldiğinde bazen doğruların yalanlardan daha çok can acıttığını anlarsınız..i$te bu saniyeler de yalanları doğrulara tercih ettiğiniz/etmek istediğiniz saniyelerdir..ama kanayan avuçlarınıza baktığınızda koskoca bir "bo$luk" vardır,doğrularla bezenmi$..

kaçıp gitmek istersiniz en uzaklara,bir daha dönmemek uzere gitmek istersiniz..sanki o an her$ey ustunuze gelmektedir..nefes alı$larınız boğazınızı yırtarcasınadır..içinde bulunduğunuz durumu anlatabileceğiniz cumleler devriklikten ibarettir..

beyninizin içinde 40 tilki birbirlerine kuyruklarını dahi değdirmeden dola$maktadır..du$unceler birbirine karı$ır..gelenler çoğu zaman gideni aratsa da gidenler ağlatır..

geriye kalansa hiçlikten ve sadece bir kelimeden ibarettir..
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol