sergen yalçın

ya basta viva zapatista

beşiktaş ile sözleşmesi sona eren sergen yalçın, ikinci lig b kategorisi’ne bu sene yükselen etimesgut şekerspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

sergen yalçın, şekerspor’dan 500 bin ytl peşin, maç başına da 15 bin ytl alacak.
sergen, şekerspor’u turkcell süper ligi’ne çıkarmayı hedeflediklerini belirterek, “başkanla yaptığım görüşmede projeleri aklıma yattığı için tekliflerini kabul ettim. bir an evvel şampiyon olup önce a kategorisi’ne, sonra da süper lig’e çıkmak istiyoruz” dedi.

“futbolu burada birakirim”
beşiktaş’a kırgın olmadığını kaydeden tecrübeli futbolcu, “sonuçta şartlar uyuşmadığı için yolumuzu ayırdık. bundan sonra beşiktaş’a dönmem söz konusu olamaz. yaş olarak futbolun son sınırına geldim. artık futbolu burada bırakırım. bu son sözleşmem” diye konuştu.
etimesgut şekerspor formasıyla basın mensuplarına poz veren sergen, formada 5 numara yazmasıyla ilgili bir soru üzerine, “ikinci ligde istediğiniz formayı giyemiyorsunuz. uygun olanı giyeceğiz” dedi.

demir: ’sergen takima ağabeylik yapacak’
etimesgut şekerspor kulübü başkanı hızır demir, sergen’in türkiye’nin yetiştirdiği ender futbolculardan biri olduğunu ifade ederek, “etimesgut şekerspor da türk futbolunda bir çınar ağacı. birkaç sene önce maddi olumsuzluklardan dolayı kapanma noktasına geldi. geçen sene biz bu kulübü alarak her şeyini tamamlayıp, fifa kriterlerine uygun hale getirdik. ikinci lige yükseldiğimiz için sergen gibi takıma ağabeylik yapacak bir futbolcuyu transfer ettik” şeklinde konuştu.

tanidik isimler var
bir dönem birinci lig’de oynayan mustafa kocabey (galatasaray), osman özköylü (trabzonspor), nuri çolak (kocaelispor), hüseyin karakayış (yozgatspor) gibi ismler de şekerspor’da forma giyiyor.(çeşitli ajanslar)

sesonline net
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol