7 mayıs 2006 beşiktaş galatasaray maçı

faten
hasan kabzenin sonradan oyuna girip 2 gol atmasıyla galatasarayın 2-1 galip geldiği mac..

bir derbi düşünün , sampıyonluk rakibiniz ılk yarıyı onde kapamıs ,siz ilk yarı bır penaltı kacırmıssınız ,tum takımın moralı sıfır ,yenık duruma dusuyorsunuz ve oradan macı cevırıyorsunuz ,işte buyuk takım olmak boyle bırsey ,işte galatasaray böyle bir takım..

besıktas yatacak ,kolay mac olacak seklınde atıp tutan fenerlı yonetıcı ve taraftarların suratı bır nebze olsun kızarmıstır umarım ..

beşiktaş ve galatasaray kluplerinin ,fenerbahce olmadıgını ,sampıyonluk ugruna bıle olsa kırlı oyunlara gırmeyecegını ,gerekirse sereflı ıkıncılıklerle yetınecegını ama asla fenerbahce gibi bir takım olmayacagını anlamıslardır umarım..

sonucta ıkı takımın puanları eşit ,sampıyonluk son hafta bellı olacak ,ama ne olursa olsun ben takımımla gurur duyuyorum ,paraları odenmedıgı zamanlarda bıle mucadele etmelerıyle ,oynadıkları futbolla ,ettikleri mucadele ıle ben takımımla gurur duyuyorum ,ıkıncı olsa bıle takımımı bagrıma basarım ,ama fenerbahce sampıyon olsa bıle ,bu hakem hatalarıyla ,ellerle atılan gollerle ,hatalı verılen penaltılarla ,haram puanlarla sampıyon oldukları ıcın fenerbahcelı taraftarlar gurur duyabılecek mı bunu merak edıyorum ..

bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol